Jil Sander Strictly Night

Eau de Toilette voor Mannen 40 ml

Jil Sander Strictly Night Eau de Toilette voor Mannen 40 ml
40 ml

Code: JSD0947 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Jil Sander Strictly Night
40 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Jil Sander Strictly Night

Jil Sander Strictly Night Eau de Toilette roept een vreugdevolle, opwindende en zorgeloze vakantiesfeer op en omringt je met lichtheid en frisheid.

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de moderne gentleman
  • geschikt om ‘s avonds te dragen, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Zwarte Peper
Hartnoten
Viooltje
Basisnoten
Vetiver
Geursoort
houtachtig, specerijen

Over het merk Jil Sander

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

Beoordeling Jil Sander Strictly Night

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!