Jil Sander Strictly

Deodorant Stick voor Mannen 70 gr

Jil Sander Strictly Deodorant Stick voor Mannen 70 gr
Jil Sander Strictly Deodorant Stick voor Mannen 70 gr
Jil Sander Strictly Deodorant Stick voor Mannen 70 gr
70 gr
9,90

Code: JSD0627 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 26-9-2018
Jil Sander Strictly
70 gr | 9,90

Beschrijving van het parfum Jil Sander Strictly

De geparfumeerde deostick Jil Sander Strictly vult uitstekend de geur van dezelfde collectie aan. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Over het merk Jil Sander

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

Menu