Jil Sander Softly Eau de Pétales

Douchegel voor Vrouwen 200 ml

Jil Sander Softly Eau de Pétales Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Jil Sander Softly Eau de Pétales Douchegel voor Vrouwen  200 ml
25,00

Je bespaart 25%
200 ml
18,80

Code: JSD1389 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 27-5-2019
Jil Sander Softly Eau de Pétales
200 ml | 18,80

Beschrijving van het parfum Jil Sander Softly Eau de Pétales

Het douchegel Jil Sander Softly Eau de Pétales is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Jil Sander

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

Beoordeling Jil Sander Softly Eau de Pétales

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!