Jil Sander Simply

Douchecrème voor Vrouwen 150 ml

Jil Sander Simply Douchecrème voor Vrouwen  150 ml
Jil Sander Simply Douchecrème voor Vrouwen  150 ml
Jil Sander Simply Douchecrème voor Vrouwen  150 ml
150 ml
11,80

Code: JSD0520 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 30-4-2019
Jil Sander Simply
150 ml | 11,80

Beschrijving van het parfum Jil Sander Simply

De douchecrème Jil Sander Simply zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. Geeft je een heerlijk verfrissend gevoel, laat je huid zacht en aangenaam geurend achter. Deze geparfumeerde douchecrème maakt van je dagelijkse hygiëne een luxueuze ervaring.

Over het merk Jil Sander

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

Beoordeling Jil Sander Simply

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!