Jil SanderSander for Men Eau de Toilette voor Mannen

1×
Jil Sander Sander for Men Eau de Toilette voor Mannen
Jil Sander Sander for Men Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
72,00

Je bespaart 61%
125 ml
27,50

Op voorraad | Code: JSD0038

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
vrijdag 21-1-2022

Ga je eigen gang en doe geen water bij de wijn. De tijdloze eau de toilette voor mannen Jil Sander Sander for Men is gemaakt voor de zelfzekere man die zijn eigen waarde kent. Het gaat om een moderne en tegelijk klassieke geur die zowel mannelijk als ontspannen is.  

  • frisse, kruidig-houtachtige geur
  • voor de nonchalant elegante man
  • ideaal om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
Aan het begin ruik je een frisse bries van munt, hedera en kaneel. Na een tijdje bloeit het kruidige hart open dat bestaat uit bolletjes zwarte peper, koriander, kardemom en de verwarmende mengeling van kruidnagel en muskaatnoot. De basisnoten van sandelhout en ceder in combinatie met labdanum, cipres en tabak geven de geurcompositie een uiterst mannelijk en aantrekkelijk karakter.

Verhaal van de geur
De eau de toilette Sander for Men ontstond in het jaar 2000 onder leiding van parfumeur Jacques Cavallier. Jil Sander is een merk dat oorspronkelijk enkel op minimalistische mode gericht was, maar stilaan ook is doorgedrongen in de beauty wereld. Het minimalisme blijft wel zichtbaar op alle flacons.


Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Klimop , Kaneel , Munt
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kruidnagel , Kardemom, Koriander, Peper , Nootmuskaat
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Labdanum , Cipres , Sandelhout , Ceder , Tabak
Geursoort
specerijen, houtachtig

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.