Jil Sander Eve Eau de Toilette voor Vrouwen

3×
Jil Sander Eve Eau de Toilette voor Vrouwen
Jil Sander Eve Eau de Toilette voor Vrouwen
30 ml
22,80

Code: JSD0004 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Jil Sander Eve
Samenstelling

De mode-ontwerpster Jil Sander, uit wiens atelier de eau de toilette voor vrouwen Jil Sander Eve komt, zette haar kaarten in op pure vrouwelijkheid. Benadruk je natuurlijke charme met deze romantische bloemengeur die bij iedereen goed past.

  • bloemige chypregeur
  • voor de vrouw die zich graag gewild voelt
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
Het meest opvallende element is de wilde roos, die tegelijk teder en krachtig is. Nog voordat je de roos tezamen met suggestieve jasmijn en tedere viooltjes ruikt, word je eerst bekoord door de sappige, frisse grapefruit en rode bessen in de topnoten van de geur Jil Sander Eve. Voor een finish met verdovend nuance zorgen de aardse akkoorden van patchoeli en kasjmierhout die je herkent in het slot van de geur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rode Aalbessen , Grapefruit bloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Viooltje , Wilde Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Kasjmier Hout
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Jil Sander

Het merk Jil Sander draagt de naam van de oprichtster ervan – de ontwerpster die bekend is om haar liefde voor modieus minimalisme en een elegante stijl. Jil Sander werd bekent om haar tijdloos gesneden jurken zonder overbodige versieringen of opvallende kleuren. Nadat ze mode had gestudeerd, opende ze een eigen boetiek en verkocht tussen de kledingstukken van bekende ontwerpers ook enkele eigen modellen. De eerste collectie van Jil Sander had succes, evenals haar eigen modehuis.

Het merk richtte zich aanvankelijk alleen op kleding, maar drong uiteindelijk ook door in het gebied van de cosmetica. Haar eerste geur zag in 1979 het licht en werd gerepresenteerd door Jil Sander Man Pure en Jil Sander Pure Woman.

Tegenwoordig biedt Jil Sander meer dan 70 verschillende geuren aan die in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs ontstonden en het wereldberoemde cosmeticamerk Coty. De stijl van Jil Sander is nog steeds synoniem met minimalisme, dat echter nooit vergeet om het mannelijke en vrouwelijke te benadrukken.

Review Jil Sander Eve3