JetteSignature Eau de Parfum voor Vrouwen

Jette Signature Eau de Parfum voor Vrouwen
Jette Signature Eau de Parfum voor Vrouwen
30 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: REP00164

Hou de passionele kant van je persoonlijkheid niet verborgen. De eau de parfum voor vrouwen Jette Signature zit vol opwinding, verlangen en uitdagingen, en stemt jou en je omgeving af op een sensuele noot.

  • fruitige geur
  • bloemige geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Sinaasappel , Zwarte Aalbessen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus
Geursoort
fruitig, bloemig