Jennifer Lopez Glow by JLo Eau de Toilette voor Vrouwen

2×
Jennifer Lopez Glow by JLo Eau de Toilette voor Vrouwen
Jennifer Lopez Glow by JLo Eau de Toilette voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
49,50

Je bespaart 60%
100 ml
20,00

Code: JLO0024 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 28-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 28-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Jennifer Lopez Glow by JLo
Samenstelling

Wees niet bang om te stralen! Wil je je voelen als een legendarische, populaire ster? Eau de toilette voor vrouwen Jennifer Lopez Glow by JLo benadrukt je sexappeal en maakt je nog sensueler. Zelfs tijdens een eenvoudige wandeling door de stad kun je je voelen alsof je in de schijnwerpers staat. De oplossing is simpel: kies de juiste geur.

  • fruitige, bloemige geur
  • voor vrouwen die zich zelfverzekerd willen voelen
  • geschikt voor zowel zomerse dagen als winterdagen

Samenstelling van de geur
Het geurspel opent met de licht bittere akkoorden van neroli samen met fijne sinaasappelbloesem. In de hartnoten ruik je de tonen van zoete rozen, pure jasmijn en tuberose, de basisnoten zijn opgebouwd van zachte vanille, warm sandelhout, sensuele muskus, iriswortel en amber.

Verhaal van de geur
Deze verleidelijke geur was gelanceerd in 2002. Hij is speels en ongeremd, net als Jennifer Lopez en jij kunt dus ook zo zijn. Het mooie flesje is versierd met juwelen in de stijl van J. Lo.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Neroli , Sinaasappelboom bloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tuberoos, Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Iriswortel, Muskus , Sandelhout , Amber
Geursoort
fruitig, bloemig

Review Jennifer Lopez Glow by JLo2