Jeanne ArthesCassandra Rose Rouge Eau de Parfum voor Vrouwen

Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge Eau de Parfum voor Vrouwen
Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
15,90

Je bespaart 6%
100 ml
14,90

Op voorraad | Code: JAR05237
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Hou de passionele kant van je persoonlijkheid niet verborgen. De eau de parfum voor vrouwen Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge zit vol opwinding, verlangen en uitdagingen, en stemt jou en je omgeving af op een sensuele noot.

  • bloemige geur
  • muskusgeur
  • houtachtige geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
bloemig, houtachtig, muskus

Franse parfums die je charisma nog versterken en je persoonlijkheid laten uitspringen. Dat zijn de geuren van het merk Jeanne Arthes, waaronder je moeiteloos een nieuwe favoriet vindt aan een aantrekkelijke prijs.

 

Het verhaal van het merk Jeanne Arthes ving aan in het jaar 1978 in de Franse stad Grasse, de bakermat van de parfumkunst. Het werd opgericht door Bernard Perrin, die zo de basis legde voor een succesvol bedrijf dat op dit moment al meer dan 100 mannen- en vrouwengeuren op zijn palmares heeft. 

 

Probeer bijvoorbeeld eens de fruitige vrouwengeur Jeanne Arthes Amore Mio, de populaire eau de toilette voor mannen Jeanne Arthes Sexy Boy, of de eau de parfum voor vrouwen Jeanne Arthes Love Generation Rock.