Jeanne ArthesBoum Vanille Sa Pomme d'Amour Eau de Parfum voor Vrouwen

Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour Eau de Parfum voor Vrouwen
Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
15,90

Je bespaart 8%
100 ml
14,50

Op voorraad | Code: JAR4633
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Gun je zintuigen wat fijnproeverij. De eau de parfum voor vrouwen Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour verbergt delicieuze noten waaraan je maar moeilijk kan weerstaan. Vooral als je houdt van zoete delicatessen.

  • zoete geur
  • houtachtige geur
  • wordt vooral gewaardeerd door romantische zielen
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Candied Appel , Sinaasappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Appel , Praliné
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Vanille
Geursoort
fruitig, bloemig

Franse parfums die je charisma nog versterken en je persoonlijkheid laten uitspringen. Dat zijn de geuren van het merk Jeanne Arthes, waaronder je moeiteloos een nieuwe favoriet vindt aan een aantrekkelijke prijs.

 

Het verhaal van het merk Jeanne Arthes ving aan in het jaar 1978 in de Franse stad Grasse, de bakermat van de parfumkunst. Het werd opgericht door Bernard Perrin, die zo de basis legde voor een succesvol bedrijf dat op dit moment al meer dan 100 mannen- en vrouwengeuren op zijn palmares heeft. 

 

Probeer bijvoorbeeld eens de fruitige vrouwengeur Jeanne Arthes Amore Mio, de populaire eau de toilette voor mannen Jeanne Arthes Sexy Boy, of de eau de parfum voor vrouwen Jeanne Arthes Love Generation Rock.