Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal! Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal! Eau de Parfum voor Vrouwen
Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal! Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
107,00

Je bespaart 31%
80 ml
73,50

Code: JPG04173 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal!
Samenstelling

Ongezien! Ongehoord! Alsof je de reactie van de omgeving hoort telkens als je de grandioze eau de parfum voor vrouwen Jean Paul Gaultier So Scandal! opdoet. Wie heeft er gezegd dat een schandaal niet nog schandaliger kan zijn? Opwinding is er namelijk nooit genoeg.

  • fenomenale, bloemige en tegelijk elegante geur
  • voor de vrouw die graag plezier maakt, klasse heeft en niet bang is van extravagantie
  • sluit aan op de legendarische geur Scandal met een nog sterkere bloemige noot

Samenstelling van de geur
Tijdens het eerste moment ruik je zoete, diepe oranjebloesem die de geur iets elegants geeft. Bedwelmende jasmijn zorgt daarna voor sensualiteit en past perfect bij de geur van tuberoos. De hele tijd word je vergezeld van melkachtige tonen, die het meest tot uiting komen wanneer de bloemtonen wegebben, en die een nieuwe verslaving in je opwekken.

Verhaal van de geur
Goudkleurige vrouwenbenen die in een bijna schandaleuze positie naar boven steken? Dat kan niets anders zijn dan de geur Jean Paul Gaultier So Scandal! Ook deze keer is de flacon getooid met oneindig lange, sexy benen, maar in vergelijking met de voorganger is het glas wat hoger en versierd met elegante plooiingen, en de kleur van de geur is donkerder roos.

De haute couture van het merk Jean Paul Gaultier komt ook tot uiting in deze geur. De geurervaring van So Scandal! is bloemiger dan ooit tevoren. Gezicht en muze van de geurenreeks Scandal is nog steeds de begeerlijke Irina Shayk, die het verhaal en het karakter van deze verslavende vrouwengeur perfect belichaamt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappelbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tuberoos, Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Melkachtige Noten
Geursoort
bloemig

Over het merk Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.

Review Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal!2