Jean Paul GaultierScandal Pour Homme Douchegel voor Mannen

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Douchegel  voor Mannen
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Douchegel  voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
37,00

Je bespaart 20%
150 ml
29,27

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: JPG04322
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • doet elke man een plezier
  • is samen met de geur een perfect geschenk
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie

Samenstelling

Consistentie
gel

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.