Jean Paul GaultierScandal Pour Homme Antitranspirant Deospray voor Mannen

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Antitranspirant Deospray  voor Mannen
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Antitranspirant Deospray  voor Mannen
150 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JPG04320

Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je deodorant niet zou passen bij je favoriete geur. De antitranspirant Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme biedt betrouwbare bescherming tegen zweten en vormt een perfect duo met de geur uit dezelfde collectie.

Kenmerken:

  • beschermt effectief tegen transpiratie
  • laat geen vlekken achter op de kleding
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Verpakkingssoort
Spray

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.