Jean Paul GaultierLe Male Gift Setvoor Mannen

Jean Paul Gaultier Le Male Gift Set  voor Mannen
Jean Paul Gaultier Le Male Gift Set  voor Mannen
81,00

Op voorraad | Code: JPG04301

Eau de Toilette 200 ml + Eau de Toilette reis spray 10 ml

1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
maandag 13-12-2021

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor mannen Jean Paul Gaultier Le Male in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set en je kan er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Kenmerken:

  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • doet elke man plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 200 ml
  • Eau de Toilette reis spray 10 ml

Samenstelling

Geursoort
oriëntaalse
Set variant
Gift Set

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.