Jean Paul Gaultier Le Beau Gift SetI. voor Mannen

Jean Paul Gaultier Le Beau Gift Set  I. voor Mannen
Jean Paul Gaultier Le Beau Gift Set  I. voor Mannen

Code: JPG04233 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Toilette 125 ml + Reis Spray 10 ml

Beschrijving van het parfum Jean Paul Gaultier Le Beau
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor mannen Jean Paul Gaultier Le Beau in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set en je kan er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Kenmerken:

  • chique uitvoering
  • in een handige doos die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • Reis Spray 10 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.

Review Jean Paul Gaultier Le Beau