Jean Paul Gaultier Kokorico

Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml

Jean Paul Gaultier Kokorico Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Jean Paul Gaultier Kokorico Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
100 ml

Code: JPG0084 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Jean Paul Gaultier Kokorico

De aftershave balsem voor mannen Jean Paul Gaultier Kokorico Kokorico is een perfecte aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Het kalmeert niet alleen de geïrriteerde huid na het scheren, maar laat hem ook zacht, fris en geurend achter.

Over het merk Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.

Beoordeling Jean Paul Gaultier Kokorico

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!