Jean Paul GaultierClassique Essence de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen

Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JPG3185
Cadeautje voor jou
Geschenk bij aankoop van parfums en cadeausets van het merk Jean Paul Gaultier. Kies uit meerdere varianten in de winkelwagen.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Hul je zintuigen in tedere bloemtonen en beleef het gevoel van onweerstaanbare verleidelijkheid, zoals wanneer je je rondingen accentueert met een prachtig korset. De eau de parfum voor vrouwen Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum combineert op een elegante manier de geur van vanille en jasmijn met een innemend resultaat.

  • bloemige, oosterse geur
  • voor de vrouw die haar sensualiteit wil onderstrepen
  • geschikt om zowel dagelijks als bij speciale gelegenheden te dragen

Samenstelling van de geur
In de opening verenigen zich de tonen van pittige gember met zoete mandarijn. Meteen daarna komen akkoorden van de witte bloemen van jasmijn en oranjebloesem aan het woord, die een charmant, bloemig hart vormen. De basisnoten en dus ook de finish van de hele geurcompositie behoort toe aan de houtachtige tonen van muskus en amber, die samen met klassieke vanille en heerlijke slagroom verrassen met hun harmonie.

Verhaal van de geur
Behalve de geur Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum zelf, trekt ook de legendarische flacon, die doet denken aan het beeldje van een vrouw, de aandacht. Hij vormt een perfecte tegenhanger van de mannengeur Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Aldehyden , Tangerine , Gember
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Sambac Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Benzoine , Hout Noten , Kasjmier Hout , Slagroom , Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.