Jean PatouJoy Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Jean Patou Joy Eau de Parfum voor Vrouwen
Jean Patou Joy Eau de Parfum voor Vrouwen
75 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JPT0012

Hul jezelf in een geur waarmee je de hele dag een goed humeur hebt. De eau de parfum voor vrouwen Jean Patou Joy is een uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk.

  • bloemige geur
  • citrusgeur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BHT, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRAL, FARNOSOL, BENZYL CINNAMATE, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, LIMONENE De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Tuberoos, Perzik , Groene noten , Ylang-Ylang , Aldehyden , Roos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Jasmijn , Bulgaarse Roos , Orchidee , Orriswortel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Muskus , Civet
Geursoort
bloemig