Japanse cosmetica en parfums

Meest verkocht

Over Japanse cosmetica en parfums

Test de Japanse kwaliteit op eigen huid! Japanse cosmetica staan er bekend om respect te tonen voor de gezondheid van je huid. Ze vermijden het gebruik van agressieve chemische middelen of geurstoffen en bieden daarentegen een volmaakte combinatie van natuurlijke stoffen, traditionele recepten en de nieuwste productietechnologieën. Net als Japanse cosmetica blinken ook Japanse parfums uit met een grote nadruk op kwaliteitsvolle ingrediënten en vervaardiging. Laat je betoveren door de ongewone geur van Japanse ingrediënten zoals de olie van de hinoki-boom, de Japanse kers sakura of de Japanse pruim. Een Japans parfum geeft jou een onweerstaanbare verfijning en gesofisticeerde elegantie.

Op notino.nl vind je de Japanse merken Shu Uemura, Shiseido, Sensai, AnnayakeIssey Miyake en Masaki Matsushima. Probeer eens de bekendste: het Japanse merk Shiseido hoort bij de oudste Japanse producenten van luxe-parfums en schoonheidsmiddelen voor gezicht, lichaam en haar. Heel populair is bijvoorbeeld hun gezichtscrème Shiseido Ibuki die de poriën samentrekt en het gezicht gladstrijkt. Het merk Sensai wordt beschouwd als wereldleider op het gebied van onderzoek naar hyaluronzuur. Vooral de anti-rimpel gezichtscrème Sensai Cellular Performance Standard is heel bekend. De parfums van Issey Miyake zijn een eerbetoon aan de Japanse tradities, cultuur en natuur. Test eens de klassieker Issey Miyake L'Eau D'Issey met de geur van lotus, exotisch hout en lelie.

Ben je geïnteresseerd in Aziatische cosmetica? Dan kan ook zeker de kwaliteitsvolle Koreaanse cosmetica je bekoren. Te vinden in het ruime assortiment op notino.nl!