Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris Eau de Parfum voor Mannen

Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris Eau de Parfum voor Mannen
Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris Eau de Parfum voor Mannen
100 ml
97,00

Code: ISM04697 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris
Samenstelling

Als de nacht het overneemt, laat de heldere Poolster zijn kracht zien. En als je op zoek bent naar een mysterieuze en diepe geur, is er eau de parfum voor mannen Issey Miyake Polaris. Hiermee wordt je sensualiteit onmisbaar net als de ster aan de donkere hemel.

  • houtachtige geur voor mannen met een snufje mysterie
  • een intensere interpretatie van de iconische Nuit d’Issey
  • de mooie flacon onderstreept het mysterieuze karakter van de geur

Samenstelling van de geur
De topnoten van de geurcompositie zijn net zo sprankelend als de sterren. Eerst ruik je frisse bergamot met een vleugje peper en cipres. Je zintuigen worden verwend door de houtachtige akkoorden van diepe oudh, patchoeli en zijdezacht cederhout. Verwarmende labdanum en tonen van leer samen met vanille die je mannelijke sensualiteit perfect onderstrepen, zorgen voor een lange en heerlijke finish.

Verhaal van de geur
De intense houtachtige geur Issey Miyake Polaris verlicht je zintuigen als de Poolster tijdens een donkere nacht, zelfs in een eindeloze woestijn. Achter de geur staat een trio van parfumdesigners: Fanny Bal, Dominique Ropion en Loc Dong.

Het intense karakter is voornamelijk te danken aan oudh die uit een kostbaar hout met een intens harsaroma is verkregen. De geur komt het best tot zijn recht wanneer hij op polspunten wordt aangebracht. Je kunt hem ook uit je kleding langzaam vrij laten komen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Cipres , Bergamot , Zwarte Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Oud , Patchuli , Cederhout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Leer, Labdanum , Amber , Oost Indiche Balsem
Geursoort
houtachtig

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris