Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette voor Vrouwen

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette voor Vrouwen
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette voor Vrouwen
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
99,00

Je bespaart 44%
90 ml
55,23

Code: ISM04316 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar
Samenstelling

Woorden over deze geur volstaan niet. De eau de toilette Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar stelt namelijk een moment van zuivere poëzie voor. Vang met je zintuigen het moment waarop er tussen bloemblaadjes een druppel tevoorschijn komt, die plots verandert in een bloeiende bloementuin.

  • bloemige gourmand geur
  • geïnspireerd op een luchtige bloemenfontein
  • gelanceerd in 2019

Samenstelling van de geur
Meteen al de eerste noten van deze zuivere geur, die als het ware binnenin een bloem ontstaan is, strelen je zintuigen met zachte peer gezoet met een druppel honing. Het hart van de geurcompositie behoort toe aan de akkoorden van bloeiende rozen. Na deze zoetig bloemige bedwelming volgen de basisnoten in de vorm van amber en sandelhout.

Het verhaal van de geur
In het jaar 2018 lanceerde Issey Miyake een eau de parfum die een dauwdruppel voorstelde die zich veranderde in de zoete nectar van bloemen. Deze keer, in de geur Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar, verandert de nectar in een bloementuin in de vorm van een stralende eau de toilette die je zintuigen betovert, en niet alleen in de lente.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
fruitig, bloemig, houtachtig

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar1