Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Eau de Parfum voor Vrouwen
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
102,00

Je bespaart 36%
90 ml
65,20

Code: ISM2529 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure
Samenstelling

Laat je opbeuren door de positieve energie van de lentetuin waarin je de geur van ontwaken en een nieuw begin kan ruiken. Eau de parfum voor vrouwen Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure is net zo puur en helder als een waterdruppel op een bloemblaadje. Hij combineert frisheid met delicate bloemige tonen. Dit wordt de kroon op je natuurlijke schoonheid.

  • lichte bloemige geur met waterakkoorden
  • gemaakt voor romantische vrouwen
  • ideaal om overdag te dragen tijdens de lente en zomer

Samenstelling van de geur
In het begin worden je zintuigen aangetrokken door verfrissende watertonen onconventioneel aangevuld door sensuele amber. Vervolgens ruik je een prachtig lenteboeket met lieflijke lelietjes-van-dalen, zoetige oranjebloesem en bedwelmende Damascusroos. Tegelijkertijd wordt de compositie verrijkt door mysterieuze akkoorden van jasmijn. Het aroma ontwikkelt zich tot volledige diepte en intensiteit dankzij sensuele muskus in combinatie met kasjmier en houttonen.

Verhaal van de geur
De damesgeur Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure is geïnspireerd door de heldere zuiverheid van het water, dat zo vredig en toch zo krachtig is. De geur in een elegante druppelvormige fles werd gelanceerd in 2016.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
bloemig, water noten, houtachtig

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure1