Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport

Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
21,90

Code: ISM0090 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
morgen al dinsdag 19-6-2018

Beschrijving van het parfum Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport

De geparfumeerde deostick Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Sport zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Beoordeling Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport

Nieuwe recensie toevoegen

flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu