Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam Eau de Toilette voor Mannen

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam Eau de Toilette voor Mannen
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
39,90

Je bespaart 27%
125 ml
29,00

Code: ISM04687 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam
Samenstelling

Uit het bonte palet van geuren en kleuren die zich vermengen op een Indische marktplaats, heeft de eau de toilette voor mannen Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme Shades of Kolam het beste gekozen en in zijn geurcompositie ingesloten. Om vanop jouw huid te kunnen stralen.

  • stoere, kruidige geur met een houtachtige nuance
  • stralende en tegelijk elegante geur
  • limited edition gelanceerd in 2020

Samenstelling van de geur
In de topnoten worden je zintuigen getrakteerd op de subtiel zoete kruidigheid van kardemom, die maar dominant is totdat het warme aroma van koriander met zijn typische, licht citrusachtige ondertoon de leiding overneemt. Het fluweelzachte cederhout hult je als laatste in geurige noten en houdt je gezelschap gedurende de volledige, langdurige slotpartij.

Verhaal van de geur
De geur Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme Shades of Kolam is geïnspireerd op het verre Indië. Meer bepaald op Kolam – de klassieke kunstvorm die van generatie op generatie wordt doorgegeven. De techniek combineert principes uit de wiskunde en geometrie met bonte kleuren en een bijna eindeloze creativiteit.

Het resultaat zijn prachtige, fascinerende tekeningen, die ook op de flacon van de geur zijn weergegeven. Het koningsblauw versiert vooral de dop en is een verwijzing naar het feit dat deze kleur in Indië onder de warme kleuren gerekend wordt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Koriander
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cederhout
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam