Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Hommeeau de toilette voor Mannen

2×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme eau de toilette voor Mannen
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme eau de toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
85,00

Je bespaart 31%
125 ml
58,70

Code: ISM0026 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 5-10-2020
Persoonlijk ophalen
maandag 5-10-2020
UPS Air Mail
maandag 5-10-2020

Beschrijving van het parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme
Samenstelling

Ervaar aan den lijve een buitengewoon gevoel van frisheid. Geen druppels, maar een waterval aan verfrissing schuilt onder het dopje van de eau de toilette Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme. Hier vind je behalve een natuurlijke elegantie, het beste dat de natuur uit haar kostbare bronnen te bieden heeft voor een dagelijkse streling van de zintuigen.

  • frisse, houtachtig-kruidige geur voor elke gelegenheid
  • vooral ideaal om ‘s zomers en overdag te dragen
  • van de hand van parfumeur Jacques Cavallier

Samenstelling van de geur
De volmaakt frisse topnoot wordt gespeeld door de geur van de vrucht yuzu. Dit citrusaroma laat je zintuigen niet snel los, maar moet na een tijdje toch wijken zodat het kruidige aroma van muskaatnoot en verwarmende kaneel zich kan ontplooien in het hart van de geur. Voor harmonie en een aangename slotpartij van de compositie wordt gezorgd door de akkoorden van sandelhout waarop deze onmiskenbare eau de toilette gebouwd is.

Het verhaal van de geur
De geur Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme ontstond in het jaar 1994. Ook in deze geur ontbreken de kostbare natuurlijk ingrediënten niet die zo typisch zijn voor parfums van het merk Issey Miyake. De flacon is in licht- en donkergrijs als symbolische uiting van een harmonie tussen water en beton.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Yuzu
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Nootmuskaat , Kaneel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme2