Issey Miyake L'Eau d'Issey IGO Eau de Toilette voor Vrouwen

Issey Miyake L'Eau d'Issey IGO Eau de Toilette voor Vrouwen
Issey Miyake L'Eau d'Issey IGO Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
103,00

Je bespaart 30%
80 ml
71,70

Code: ISM04681 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 26-1-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 26-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 27-1-2021

Beschrijving van het parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey IGO
Samenstelling

Blijf bij elkaar. Jij en je eau de toilette voor vrouwen Issey Miyake L’Eau d’Issey IGO die je in een frisse, bloemige sluier hult, niet alleen thuis maar nu ook op reis. En dat allemaal dankzij het innovatieve dopje dat je in een ogenblik omtovert tot miniflacon.

  • ideaal om overdag te dragen, voor vrouwen die houden van frisse bloemgeuren
  • dezelfde geur als Issey Miyake L'Eau D'Issey
  • praktische tweedelige flacon met inhoud 20 en 80 ml

Samenstelling van de geur
Tijdens de eerste momenten worden je zinnen gestreeld door de geur van lotus en roos. Zodra de topnoten een beetje wegebben, zorgt een bedwelmende vloed van witte bloemen voor een bekoorlijk vervolg. Deze schoonheden uit de florawereld vergezellen je totdat de geur van kostbaar hout doordringt en de frisse, bloemige ervaring perfect aanvult en afrondt.

Verhaal van de geur
De bloemige geur Issey Miyake L’Eau d’Issey IGO, die geïnspireerd is op de zuiverheid van lentewater, zal je omgeving bevallen waar je ook komt. Dankzij de miniatuurflacon, die in het stevige dopje verborgen zit, kan dat werkelijk om het even waar ter wereld zijn.

Waarnaartoe je ook van plan bent te gaan, je neemt gewoon het dopje met de binnenin verborgen flacon mee en na je thuiskomst plaats je het terug. Dit innovatieve idee van Issey Miyake doet niets af aan het elegante ontwerp van de geur. Die doet nog steeds denken aan de Eiffeltoren, die de inspiratie vormde voor deze mooie, elegante flacon.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lotus , Roos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelie , bloemen
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Hout Noten
Geursoort
bloemig, water noten

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake L'Eau d'Issey IGO