Issey Miyake L'Eau d'Isseyeau de toilette voor Vrouwen

7×
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette voor Vrouwen
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
102,00

Je bespaart 29%
100 ml
72,70

Code: ISM0052 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 8-6-2020
UPS Air Mail
maandag 8-6-2020

Beschrijving van het parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey
Samenstelling

Zo fris, zo helder, als de geur van water op de huid van een vrouw. Met een uitzonderlijke zuiverheid probeert de eau de toilette voor vrouwen Issey Miyake L'Eau d'Issey al vele jaren de zintuigen van meisjes te bekoren en het lukt hem nog steeds. Deze geur biedt zijn draagsters de essentie van frisheid wanneer ze er maar naar verlangen.

  • frisse bloemengeur geschikt om overdag te dragen
  • ideaal voor lente- en zomermaanden
  • ontworpen door parfumeur Jacques Cavallier

Samenstelling van de geur
Niet alleen de bedwelmende geur maar ook de betoverende charme van lotusbloem straalt uit de topnoten van deze zuivere, aquatische geur. Zodra de topnoten wegsterven, komen er andere witte schoonheden uit de wereld der flora tevoorschijn, die met hun tedere akkoorden het hart van de geur vullen. De harmonieuze basisnoten van de geurcompositie behoren toe aan kostbare houtsoorten.

Het verhaal van de geur
Deze op het eerste zicht frisse, bloemige, aquatische geur biedt datgene wat de flacon doet vermoeden. Issey Miyake zelf wilde een geur creëren die zuiver was als lentewater en fris als een ontluikend bos. De geur Issey Miyake L'Eau d'Issey ontstond in het jaar 1992.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lotus , Roos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelie , bloemen
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Hout Noten
Geursoort
bloemig, water noten

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake L'Eau d'Issey