Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood Eau de Parfum voor Mannen

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood Eau de Parfum voor Mannen
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
88,00

Je bespaart 29%
100 ml
62,70

Code: ISM04593 | Op voorraad
1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 21-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood
Samenstelling

Een plek waar de rijke natuur haar sterke, mannelijke kant toont, is bijvoorbeeld een bos, en de eau de parfum Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Wood&Wood leidt je er naartoe. Op deze wandeling hoef je maar het houtachtige spoor te volgen dat de je zintuigen onaflatend betovert.

  • houtachtige geur geschikt voor overdag en ‘s avonds
  • gelanceerd samen met de eau de parfum Rose&Rose
  • de geur werd gelanceerd in 2019

Samenstelling van de geur
Op deze houtachtige, zintuiglijke reis wordt je verwelkomd door akkoorden van pompelmoes, gekruid met een snuifje kardemom en de essence van elemi. Het sterk houtachtige hart van deze geurcompositie wordt gevormd door ceder, dat net als het sandelhout niet over het hoofd gezien kan worden. De robuuste basis steunt op noten van vetiver en patchoeli.

Het verhaal van de geur
De geur Issey Miyake Wood&Wood komt met de zelfzekerheid en kracht van mannelijkheid en is een belichaming van grootsheid en de polyfonie der natuur. Wood&Wood is één van deze twee stemmen - de andere is de eau de parfum Rose&Rose.

Beide geuren werden samen gelanceerd om dubbel genot te brengen. De flacon van deze eau de toilette in een lichtbruine kleur roept het beeld op van een mistig bos, en het dopje, in een houtontwerp, onderstreept perfect de houtachtige compositie van deze geur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Virginia Ceder , Sandelhout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli
Geursoort
citrus, houtachtig

Over het merk Issey Miyake

Het merk Issey Miyake onstond in Japan in 1970 en de oprichter ervan is de gelijknamige ontwerper Issey Miyake. Miyake werd geboren in 1938 in de "ongelukkige stad" Hiroshima, waar hij op de leeftijd van zeven een treurige, maar overlevende ooggetuige werd van het vallen van de atoombom.

De jonge Miyake excelleerde vooral met zijn gevoel voor ontwerp en in het onderzoek van weefsels. Hij was zelfs niet bang om in in opstand te komen in de vorm van een "new wave" tegen de verouderde traditionele praktijken – dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Gesterkt door zijn successen stapte hij in 1992 de wereld van de parfums binnen. Hij richtte zich met zijn parfums op vrouwen en betoont eer aan de Japanse tradities, cultuur en natuur.

Review Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood