Hugo BossHUGO Now Eau de Toilette voor Mannen

9×
Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette voor Mannen
Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette voor Mannen
125 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: HUG12838

Het verleden is voorbij en de toekomst is onzeker. De eau de toilette voor mannen Hugo Boss HUGO Now herinnert je steeds opnieuw aan het feit dat het nu het enige is dat telt. Pluk de dag. Your time is... now!

  • limited edition die aansluit op de legendarische geur Hugo Man
  • voor de man die van elk moment kan genieten
  • geeft bij het opdoen telkens opnieuw een boost van zelfzekerheid en opent nieuwe mogelijkheden

Samenstelling van de geur
Eerst wordt je aandacht getrokken door met energie en frisheid doortrokken citroenschil samen met zoetig-kruidige kardemom. Na een tijdje treedt het zelfzekere, stoere kantje van de geur op de voorgrond in de vorm van verkwikkende aquatische tonen hand in hand met verkoelende munt, dit alles verzacht door aromatische lavendel. Vetiver, een geur vol tegengestelden, blijft als laatste noot in de geurcompositie naklinken.

Verhaal van de geur
”Leef in het heden en wees de held van je eigen leven.” Dat is de uitdaging van de huidige jonge generatie die klinkt doorheen de reclamecampagne van de nieuwe geur Hugo Boss HUGO Now. Het gezicht en de ambassadeur van niet alleen deze eau de toilette maar ook het modemerk HUGO werd Liam Payne – zanger en idool van de huidige jonge generatie.

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT. &MIDDOT, AQUA/WASSER/EAU &MIDDOT,PARFUM/DUFT &MIDDOT, METHYLCYCLODEXTRIN &MIDDOT, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMAT &MIDDOT, LIMONE &MIDDOT,BENZOPHENON- ETHYLHEXYLSALICYLAT &MIDDOT,BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAN &MIDDOT,ALPHA-ISOMETHYLIONON &MIDDOT, LINALOL &MIDDOT,MILCHS&AUML,URE &MIDDOT, GERANIOL &MIDDOT, CITRAL &MIDDOT,NATRIUMHYDROXID &MIDDOT, BENZYLBENZOAT &MIDDOT, CITRONELLOL &MIDDOT, CUMARIN &MIDDOT,ISOEUGENOL &MIDDOT, BHT &MIDDOT, BLAU 1(CI 42090) &MIDDOT, ROT 33 (CI 17200) &MIDDOT, GELB 5 (CI 19140) . De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Citroenschil
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lavendel , Aromatische Geurnoten , Munt , Water noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver
Geursoort
aromatisch, groen

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.