Hugo Boss Hugo Man

Deo Spray voor Mannen 150 ml

Hugo Boss Hugo Man Deo Spray voor Mannen 150 ml
Hugo Boss Hugo Man Deo Spray voor Mannen 150 ml
Hugo Boss Hugo Man Deo Spray voor Mannen 150 ml
150 ml
20,60

Code: HUG0236 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 16-11-2018
Hugo Boss Hugo Man
150 ml | 20,60

Beschrijving van het parfum Hugo Boss Hugo Man

De geparfumeerde deospray Hugo Boss Hugo Man is een uitstekende aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten, verzorgt de huid van de oksels, en houdt hem vele uren heerlijk geurig en fris.

Ingrediënten:

  • zonder aluminiumzouten

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.