Hugo Boss Hugo Man

Aftershave lotion voor Mannen 75 ml

Hugo Boss Hugo Man Aftershave lotion  voor Mannen 75 ml
Hugo Boss Hugo Man Aftershave lotion  voor Mannen 75 ml
Hugo Boss Hugo Man Aftershave lotion  voor Mannen 75 ml
75 ml
31,20

Code: HUG3468 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 26-9-2018
Hugo Boss Hugo Man
75 ml | 31,20

Beschrijving van het parfum Hugo Boss Hugo Man

De aftershave voor mannen Hugo Boss Hugo Man is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Verfrist de huid die na het scheren geïrriteerd en roodachtig is, laat hem geuren en levert een nieuwe portie energie.

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Menu