Hugo Boss BOSS The Scent Gift Setvoor Mannen

Hugo Boss BOSS The Scent Gift Set  voor Mannen
Hugo Boss BOSS The Scent Gift Set  voor Mannen

Code: HUG13135 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Toilette 50 ml + Deo Stick 70 gr

Beschrijving Hugo Boss BOSS The Scent
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Hugo Boss BOSS The Scent doet gegarandeerd elke man plezier.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke man plezier
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • Deo Stick 70 gr

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, specerijen
Set variant
Gift Set

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Review Hugo Boss BOSS The Scent