Hugo Boss BOSS The Scent Gift SetII. voor Vrouwen

1×
Hugo Boss BOSS The Scent Gift Set  II. voor Vrouwen
Hugo Boss BOSS The Scent Gift Set  II. voor Vrouwen

Code: HUG13144 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Parfum 100 ml + geparfumeerde bodymilk 200 ml

Beschrijving Hugo Boss BOSS The Scent
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Hugo Boss BOSS The Scent in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke vrouw plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • geparfumeerde bodymilk 200 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Review Hugo Boss BOSS The Scent1