Hugo Boss Boss The Scent

Douchegel voor Mannen 150 ml

Hugo Boss Boss The Scent Douchegel voor Mannen 150 ml
Hugo Boss Boss The Scent Douchegel voor Mannen 150 ml
Hugo Boss Boss The Scent Douchegel voor Mannen 150 ml
150 ml
15,70

Code: HUG4411 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 1-10-2018
Hugo Boss Boss The Scent
150 ml | 15,70

Beschrijving van het parfum Hugo Boss Boss The Scent

Het douchegel Hugo Boss Boss The Scent is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde lijn. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Menu