Hugo Boss Boss The Scent

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Hugo Boss Boss The Scent Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Hugo Boss Boss The Scent Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Hugo Boss Boss The Scent Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
36,00
Korting 29%
200 ml
25,40

Code: HUG5538 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 25-4-2019
Hugo Boss Boss The Scent
200 ml | 25,40

Beschrijving van het parfum Hugo Boss Boss The Scent

De bodymilk Hugo Boss Boss The Scent is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Beoordeling Hugo Boss Boss The Scent

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!