Hugo Boss Boss Orange Man

Deodorant Stick voor Mannen 70 gr

Hugo Boss Boss Orange Man Deodorant Stick voor Mannen 70 gr
Hugo Boss Boss Orange Man Deodorant Stick voor Mannen 70 gr
Hugo Boss Boss Orange Man Deodorant Stick voor Mannen 70 gr
70 gr

Code: HUG0119 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Hugo Boss Boss Orange Man
70 gr

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Hugo Boss Boss Orange Man

De geparfumeerde deostick Hugo Boss Boss Orange Man zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Samenstelling

Basisnoten
Hout, Wierook
Hartnoten
Harsen
Topnoten
Appel, Vanille

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Beoordeling Hugo Boss Boss Orange Man

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!