Hugo BossBOSS Alive Eau de Toilette voor Vrouwen

Hugo Boss BOSS Alive Eau de Toilette voor Vrouwen
Hugo Boss BOSS Alive Eau de Toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
96,00

Je bespaart 32%
80 ml
65,28

Op voorraad | Code: HUG13218
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Vanaf nu vergeet je nooit meer om van het leven te genieten. De eau de toilette voor vrouwen Hugo BOSS Alive helpt je eraan herinneren dat dagelijkse, schijnbare kleinigheden de beste reden zijn om te lachen. En deze geur dragen wordt een van die kleinigheden. Hij doet je er altijd aan denken dat je je leven volgens je eigen regels moet leven.

  • geur met opvallende bloemige en houtachtige tonen
  • in 2021 op de markt gebracht
  • in een elegante, tijdloze flacon

Samenstelling van de geur
Meteen in de opening ruik je appel die zich vermengt met de frisse tonen van mandarijn en citroen. Dit wordt vervolledigd door een akkoord van bedwelmende, frisse magnolia. Na een tijdje treden er ook andere bloemen als jasmijn en Damascener roos op de voorgrond. De geurcompositie krijgt sensualiteit van cederhout en sandelhout met tonen van zoete, kruidige salie en mos.

Verhaal van de geur
“Het leven voluit leven” – dat was de uitdaging waarmee de eau de parfum Hugo BOSS Alive in 2020 kwam. En jaar later is er een volgende geur. De eau de toilette Hugo BOSS Alive bevat de herinnering dat je je elke dag moet verheugen om kleine dingen. Of het nu je lievelingsliedje is op weg naar je werk, een lachbui met een vriendin of het gevoel van een frisse bries in je gezicht tijdens je ochtendwandeling. De geur Hugo BOSS Alive zorgt ervoor je je van deze momenten gewaar wordt en ervan geniet.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Magnolia , Citroen , Appel , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Scharlei , Cederhout, Mos
Geursoort
bloemig, houtachtig

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.