Hugo Boss BOSS Alive Douche en Bad Gel voor Vrouwen

Hugo Boss BOSS Alive Douche en Bad Gel  voor Vrouwen
Hugo Boss BOSS Alive Douche en Bad Gel  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
35,00

Je bespaart 31%
200 ml
23,90

Code: HUG12842 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 21-4-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 21-4-2021
UPS Air Mail
dinsdag 20-4-2021

Beschrijving Hugo Boss BOSS Alive
Samenstelling

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Hugo Boss BOSS Alive laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • wast voorzichtig
  • de huid is fluweelzacht en glad
  • geeft de huid een comfortabel gevoel terug
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie

Samenstelling

Consistentie
gel

Over het merk Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

Review Hugo Boss BOSS Alive