Hermes Voyage d'Hermès

Deo Spray Unisex 150 ml

Hermes Voyage d'Hermès Deo Spray Unisex 150 ml
Hermes Voyage d'Hermès Deo Spray Unisex 150 ml
Deo Spray Unisex 150 ml
27,80

Code: HER0169 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
donderdag 27-6-2019
Hermes Voyage d'Hermès
Deo Spray Unisex 150 ml | 27,80

Beschrijving van het parfum Hermes Voyage d'Hermès

De geparfumeerde deospray Hermes Voyage d'Hermes is een uitstekende aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten, verzorgt de huid van de oksels, en houdt hem vele uren heerlijk geurig en fris.

Over het merk Hermes

Het Franse merk Hermès heeft een bijzonder interessante geschiedenis. Dit bedrijf werd opgericht in de jaren dertig van de 19e eeuw door Thierry Hermès en vervaardigde aanvankelijk paardenzadels, paardentuigen en andere artikelen voor de paardensport. Maar later bood hij ook andere leren artikelen aan, gevolgd door horloges, zijden sjaals en uiteindelijk luxueuze parfums. Het zal niemand verwonderen dat veel van Hermès’ parfums geïnspireerd zijn door het aroma van leer.

Hermès parfums zijn fris, sensueel, gedurfd, verfijnd en elk parfum is een waar kunstwerk dat alleen is vervaardigd om de zinnen te strelen. Geen wonder dat het vele prijzen won en ook gebruikt wordt door Hollywood-sterren: Jessica Alba, Gwyneth Paltrow en Sofia Vergara. Bovendien brengt Hermès tegenwoordig exclusieve beauty kits op de markt. Originaliteit, harmonie, genialiteit – dat is Hermès!

Beoordeling Hermes Voyage d'Hermès

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!