Hermes Un Jardin En Méditerranée Eau de Toilette Unisex

1×
Hermes Un Jardin En Méditerranée Eau de Toilette Unisex
Hermes Un Jardin En Méditerranée Eau de Toilette Unisex
100 ml
87,90

Code: HER0024 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 12-5-2021

Beschrijving Hermes Un Jardin En Méditerranée
Samenstelling

Laat je meeslepen naar het zonnige Tunesië, naar een tuin vol bloeiende bomen en mediterrane planten waar je volop kan genieten van een idyllische kustsfeer met de typische geur van vijgen en het spel van licht en schaduw.

Uniseks eau de toilette Hermès Un Jardin En Méditerranée herbergt de charme van een mediterrane tuin, de geest van het merk Hermès en het onmiskenbare handschrift van de designer van deze geur, niemand minder dan parfummeester Jean-Claude Ellen.

  • bloemige aquatische geur
  • uniseks - geschikt voor vrouwen en mannen
  • geïnspireerd door de sfeer van mediterrane tuinen

Samenstelling van de geur
De geur opent met sinaasappelbloesem en citrusachtige tonen van bergamot. Vervolgens komt oleander die de hartnoten vormt. De basisnoten die het langst op de huid blijven zitten zijn opgebouwd door sappige vijgen en verwarmend cederhout.

Het verhaal van de geur
In Hermès Un Jardin En Méditerranée wordt door Jean-Claude Ellen de sfeer van een tuin in bloei vol bloeiende bomen en sappige vijgen vastgelegd. De geur is gelanceerd in 2003.


Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappelboom bloesem , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Oleander
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Vijg
Geursoort
bloemig, water noten

Over het merk Hermes

Het Franse merk Hermès, bekend om zijn lederen handtassen en zijden jurken, is in de modewereld een symbool van pure luxe. Het gaat prat op eersteklas kwaliteit, precisie en elegantie, wat ook tot uiting komt in de Hermès parfums.

De geschiedenis van het merk gaat terug tot het jaar 1837, toen Thierry Hermès zijn eigen winkel opende en onder de merknaam Hermès eersteklas zadels, teugels en andere paardrijbenodigdheden begon te verkopen. Gaandeweg begonnen de paardenkarren te wijken voor de eerste auto‘s, waaraan ook het merk zich aanpaste en met lederen tassen, rugzakken en handtassen op de markt kwam. De beroemde Kelly bag, genoemd naar de actrice Grace Kelly, prinses van Monaco, en de legendarische Birkin bag die in samenwerking met de actrice Jane Birkin werd ontworpen, behoren tot de befaamdste handtassen aller tijden.

De eerste Hermès parfum zag het levenslicht halverwege de vorige eeuw. Intussen heeft het merk al meer dan 100 geuren op zijn palmares. De populairste mannenparfum is de houtachtige geur Hermès Terre d‘Hermès met citrus- en kruidige noten. Bij de vrouwen kent vooral de bloemige geur met aromatische gember en citrus Twilly d‘Hermès een groot succes. Ook de bloemige vrouwengeur Hermès Kelly Calèche, de uniseks eau de toilette Hermès Le Jardin de Monsieur Li, en de Hermès aftershave zijn het vermelden waard.

Review Hermes Un Jardin En Méditerranée1