Hermes Terre d’Hermèsparfum voor Mannen

1×
Hermes Terre d’Hermès parfum voor Mannen
Hermes Terre d’Hermès parfum voor Mannen
75 ml
73,50

Code: HER0144 | Op voorraad
1
GLS
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Beschrijving van het parfum Hermes Terre d’Hermès
Samenstelling

Verander een doordeweekse dag in een onvergetelijke belevenis vol emoties. De parfum voor mannen Hermès Terre d’Hermès komt sterk over, met donkere aardse noten, maar tegelijk heeft hij iets lichts en prikkelend. Hij is geschikt voor elke man die niet bang is om in het dagelijkse leven uitzonderlijke momenten te zoeken. De sfeer die deze parfum creëert rond zijn drager is ronduit onweerstaanbaar en het is zo goed als zeker dat geen hij geen enkele voorbijganger onberoerd laat.

  • houtachtig-kruidige geur
  • voor de charismatische man
  • zowel voor gewone dagen als uitzonderlijke gelegenheden

Samenstelling van de geur
De sappige noten van grapefruit en sinaasappel zorgen voor de opening van de geurcompositie. Vervolgens treden de aardse akkoorden van kwarts op de voorgrond, die vloeiend overgaan in de basisnoten gevormd door aardse en houtachtige noten.

Het verhaal van de geur
De parfum Terre d’Hermès komt uit de ateliers van het befaamde Franse modehuis Hermès, waarvan de geuren gekenmerkt worden door het feit dat ze geïnspireerd zijn op de schoonheid en zuiverheid van de natuur. De composities van de Hermès geuren doen altijd heel natuurlijk aan, en tegelijk uiterst aantrekkelijk. Ze roepen een natuurlijke Instinct in ieder op. En dat is ook precies het geval met de parfum Terre d’Hermès, die in 2009 werd gelanceerd.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappel , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vuursteen
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Benzoine , Hout Noten , Eikenmos
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Hermes

Het Franse merk Hermès heeft een bijzonder interessante geschiedenis. Dit bedrijf werd opgericht in de jaren dertig van de 19e eeuw door Thierry Hermès en vervaardigde aanvankelijk paardenzadels, paardentuigen en andere artikelen voor de paardensport. Maar later bood hij ook andere leren artikelen aan, gevolgd door horloges, zijden sjaals en uiteindelijk luxueuze parfums. Het zal niemand verwonderen dat veel van Hermès’ parfums geïnspireerd zijn door het aroma van leer.

Hermès parfums zijn fris, sensueel, gedurfd, verfijnd en elk parfum is een waar kunstwerk dat alleen is vervaardigd om de zinnen te strelen. Geen wonder dat het vele prijzen won en ook gebruikt wordt door Hollywood-sterren: Jessica Alba, Gwyneth Paltrow en Sofia Vergara. Bovendien brengt Hermès tegenwoordig exclusieve beauty kits op de markt. Originaliteit, harmonie, genialiteit – dat is Hermès!

Review Hermes Terre d’Hermès