Hermes Terre d’Hermèsparfum voor Mannen

Hermes Terre d’Hermès parfum voor Mannen
Hermes Terre d’Hermès parfum voor Mannen
Gratis verzending
75 ml
85,00

Code: HER0144 | Op voorraad
1
PostNL
zaterdag 23-11-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 22-11-2019

Beschrijving van het parfum Hermes Terre d’Hermès

Het parfum Hermes Terre d’Hermès is een uitgesproken mannelijke geur waarmee je op elk moment van de dag vol zelfvertrouwen zult zijn.

  • citrusgeur
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Sinaasappel , Grapefruit
Hartnoten
Vuursteen
Basisnoten
Benzoine , Hout Noten , Eikenmos
Geursoort
houtachtig, specerijen

Over het merk Hermes

Het Franse merk Hermès heeft een bijzonder interessante geschiedenis. Dit bedrijf werd opgericht in de jaren dertig van de 19e eeuw door Thierry Hermès en vervaardigde aanvankelijk paardenzadels, paardentuigen en andere artikelen voor de paardensport. Maar later bood hij ook andere leren artikelen aan, gevolgd door horloges, zijden sjaals en uiteindelijk luxueuze parfums. Het zal niemand verwonderen dat veel van Hermès’ parfums geïnspireerd zijn door het aroma van leer.

Hermès parfums zijn fris, sensueel, gedurfd, verfijnd en elk parfum is een waar kunstwerk dat alleen is vervaardigd om de zinnen te strelen. Geen wonder dat het vele prijzen won en ook gebruikt wordt door Hollywood-sterren: Jessica Alba, Gwyneth Paltrow en Sofia Vergara. Bovendien brengt Hermès tegenwoordig exclusieve beauty kits op de markt. Originaliteit, harmonie, genialiteit – dat is Hermès!