Heliocare360° Pediatrics Beschermende Spray voor Kinderen SPF 50+

Heliocare 360° Pediatrics Beschermende Spray voor Kinderen  SPF 50+
Heliocare 360° Pediatrics Beschermende Spray voor Kinderen  SPF 50+
Aanbevolen detailhandelsprijs
25,00

Je bespaart 20%
200 ml
20,00

Op voorraad | Code: HEO00551
1
PostNL
maandag 31-1-2022
Afhaallocaties
maandag 31-1-2022
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 28-1-2022

Het zonnepreparaat Heliocare 360° dient als perfecte bescherming voor de kinderhuid tegen zonnestraling.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Consistentie
emulsie
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
gevoelig
Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)

Zonneproducten maar iets ander – het merk Heliocare begint een nieuwe tijdperk van fotobescherming in dermatologie. Haar producten gebruiken de gepatenteerde technologie Fernblock® met buitengewone eigenschappen verkregen uit natuurlijk extract van tropische varens Polypodium leucotomos uit Midden-America.

Het effect van Fernblock® is bewezen door klinische studies en de krachtige combinatie van natuurlijke antioxidanten beschermt effectief je huid niet alleen tegen uv-straling maar ook tegen hyperpigmentatie en vroegtijdige huidveroudering. Niet alleen daarom heeft het merk aandacht getrokken van dermatologen over de hele wereld. De zonnebrandproducten van Heliocare combineren bovendien de minerale en chemische filters en zorgen daardoor voor de maximale bescherming.

De producten zijn gemakkelijk uit te smeren, hebben een hypoallergene samenstelling en een fijne textuur en verstoppen de poriën niet - nog meer redenen die je zeker overtuigen dat de zonnecosmetica van Heliocare echt werkt.