Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft

Bruiningsmelk SPF 30

Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Bruiningsmelk  SPF 30
Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Bruiningsmelk  SPF 30
Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Bruiningsmelk  SPF 30
150 ml
13,90

Code: HAW0037 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-6-2018

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
Melk
Huidtype
Alle Huidtypen

Over het merk Hawaiian Tropic

Het Amerikaanse merk Hawaiian Tropic is gespecialiseerd in de vervaardiging van cosmetica voor zonaanbidders. De oprichter van het merk, Ron Rice, had slechts $500 om zijn onderneming te beginnen en de eerste producten Hawaiian Tropic had hij in een metalen prullenbak gemengd. Sindsdien is het merk een enorm succes en behoort in het segment zonnecosmetica tot de bekendste.

De merkproducten van Hawaiian Tropic beschermen op betrouwbare wijze tegen de schadelijke effecten van zonlicht en een aparte vermelding verdient de bekoorlijke tropische geur. Met deze cosmetica krijg je veilig en gemakkelijk een prachtige gebruinde huid.

Het merk Hawaiian Tropic sponsorde verschillende schoonheidswedstrijden en dreef het restaurant Hawaiian Tropic Zone, en groeide zo uit tot een begrip onder alle zonaanbidders.

Beoordeling Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu