HalloweenHalloween Eau de Toilette voor Vrouwen

Halloween Halloween Eau de Toilette voor Vrouwen
Halloween Halloween Eau de Toilette voor Vrouwen
Actie
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
31,70

Je bespaart 30%
100 ml
21,90

Op voorraad | Code: JDP0012

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Elke vrouw heeft haar geheimen. Wordt de magische eau de toilette voor vrouwen Jesus Del Pozo Halloween, die een speelse combinatie bevat van tedere bloemen en sappig fruit, er een van jou? De geurcompositie werd ontworpen voor de sensuele en romantische vrouw die bijdehand en speels is.

  • oosterse, bloemige geur
  • voor vrouwen met een romantische ziel
  • ideaal voor elke dag

Samenstelling van de geur
In de topnoten word je verrast door de verfrissende, fruitige akkoorden van sinaasappelboom, aangevuld met de zoete noten van viooltje. In de hartnoten schuilt verleidelijke magnolia, begeleid door sensuele tuberoos. Het bloemige geheel wordt vervolledigd door de essences van lelietje-van-dalen en peper. In de warme basisnoten vind je exotisch sandelhout, zoete vanille en mirre.

Verhaal van de geur
De schattige flacon van de geur Jesus Del Pozo Halloween kan je doen denken aan het geheim dat erin verscholen zit. Wie weet was dat wel hetgeen dat de makers inspireerde voor het ontwerp, want ook de geur zelf is een beetje mysterieus. Hij werd gelanceerd in het jaar 1997.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bananenblad , Sinaasappel Blad , Viooltje , Zee Noten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Magnolia , Tuberoos, Viooltje , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mirre , Sandelhout , Wierook , Madagascar Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig