Haarspelden en schuifspeldjes

Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Voor wie?
Beoordeling
  •   1

Haarklemmen en haarclips

Haarclips en schuifspeldjes horen bij de onmisbare uitrusting van elke handtas! Haarspelden temmen elke weerbarstige lok en geven elk kapsel iets extra’s - of het nu een feestelijk of vrijetijdskapsel betreft. Schuifspeldjes zijn ook heel praktisch – valt je haar in je ogen tijdens het sporten? Ben je je pony aan het laten groeien? Met speldjes hou je je haar eenvoudig op de juiste plaats zodat je kan genieten van de perfecte look!

Bij welke kapsels zijn schuifspeldjes en clips geschikt?

  • Nonchalante staart – met schuifspeldjes maak je haarlokken vast die niet bij in de staart kunnen, zodat ze niet in je ogen vallen.
  • Feestelijke haarknot – met voldoende schuifspeldjes en haarlak kan je kapsel creëren dat de hele nacht lang dansen standhoudt.

Heb je kort haar? Dan kan je met behulp van schuifspeldjes of kleine elastiekjes een oneindig aantal kapselvarianten creëren. Een langere pony kan je invlechten en vaststeken met een speldje, of je kan op een andere manier met de vorm van je kapsel spelen.

Geniet van de mogelijkheden die schuifspeldjes je bieden en heb er altijd enkele bij de hand. In je handtas, je portefeuille of je broekzak. Je weet nooit wanneer ze van pas komen!

Kies uit ons aanbod van haarspelden en ander haaraccessoires op notino.nl!