Kleurverwijderaar

Je hebt gekozen
  • L’Oréal Professionnel

Kleurverwijderaar voor haar

Verwijder vlekken op je huid na het kleuren van je haar, of werk een niet goed gelukte haarkleur bij. Met een kleurverwijderaar voor je haar hoef je niet meer in te zitten over een slecht gekozen haarkleur. En haarkleurverwijderaar voor je huid wast eenvoudig elke druppel haarverf weg die bij het kleuren op je gezicht, handen of hoofdhuid terecht is gekomen.

Kleurverwijderaar voor het haar

Klassiek ontkleuren kan je haar onherstelbaar beschadigen. Gebruik daarom liever een haarkleurverwijderaar, die de kwaliteit van je haarstructuur behoudt, maar wel de ongewenste haarkleur verwijdert. Hij zorgt er bovendien voor dat je haar wordt gevoed en voorbereid wordt op een nieuwe kleuring.

Haarkleurverwijderaar voor de huid

Vraag je je na elke haarkleuring af hoe je snel en veilig haarverf van je huid kunt verwijderen? Ga voor zekerheid en kies voor milde haarkleurverwijderaars, die de haarverf eenvoudig van je handen en gezicht wassen. Probeer praktische tissues of een reinigingstonic uit, die de kleur met speels gemak van je huid halen.

Onze tip: Breng vóór het kleuren van je haar rond de haargrens een beschermende crème tegen verkleuring van de huid aan of ten minste een gewone dagcrème. Daardoor hecht de verf niet aan je huid en kun je zonder zorgen je haar kleuren.