Haaraccessoires

Filter
Black Friday
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
 •   1
 •   1
Meest verkocht

Mooie en praktische haaraccessoires en -versieringen

Of je nu 5 of 65 jaar oud bent, blond of zwart haar hebt, ultra steil haar of een echte krullenbol – haaraccessoires heeft iedereen nodig. Je hebt er maar te kiezen die passen bij jouw stijl of een praktische functie vervullen.

Welke accessoires en versieringen te kiezen

 • Haarspelden: spelden kunnen onzichtbaar zijn – zoals bijvoorbeeld schuifspeldjes – of opvallend als een sierlijke haarspeld. Het gebruik is echt eenvoudig. Met een speld steek je letterlijk in enkele seconden een haarlok vast op de juiste plaats, of verander je een zakelijke knot in een party kapsel.
 • Haarelastiekjes: Een haarelastiekje kan echt wonderen doen en kent onder de haaraccessoires gewoon geen gelijke. Je doet er je haar mee samen in een praktische paardenstaart of knot, en het kan ook een belangrijke rol spelen in je hele outfit.
 • Haarband: Sommige vrouwen zweren bij een stoffen haarhand, andere houden dan weer meer van een plastic diadeem. Een haarband kan een redder in nood zijn als je geen tijd hebt om je haar te wassen.
 • Bandana haarband en andere accessoires: knoop een sjaaltje in je haar om je knot iets speciaals te geven, of vlecht het in je haar. Met een knotrol lijkt het of je veel meer haar hebt, met een spiraal maak je in een handomdraai een stevige balletknot en met een haarclip blijft je haar goed bij elkaar, of je nu een douche neemt of gaat zwemmen in de zee.

Welke speldjes, elastiekjes of haarband te kiezen als je...

 • …naar je werk gaat: schuifspeldjes houden je haar uit je ogen zodat je er niet door wordt afgeleid, met een haarspiraal zit er ook na 8 uur geen knik in je haar, en om het even welke decente versiering geeft je een fantastisch gevoel op elke vergadering.
 • …een romantische date hebt: een haarband met een strik benadrukt je tedere kant waar mannen zo van houden. Een sjaaltje in je paardenstaart ziet er dan weer erg vrouwelijk uit.
 • …gaat sporten: kies dan voor een plastic haaraccessoire dat perfect blijft zitten en tegelijk heel mild is voor je haar.
 • ...gaat trouwen: haarversieringen voor je bruiloft zouden er teder uit moeten zien en natuurlijk passen bij je hele trouwoutfit. Ga bijvoorbeeld voor het elegante ontwerp van een speld met parels, die een prachtig detail vormt. Ook romantische elastiekjes met een strik, of een knotrol horen bij populaire haaraccessoires voor de bruid.
 • …tussen 3 en 13 jaar oud bent: of beter gezegd, als je kinderspeldjes kiest. Alles met een strikje of bloemetje en alles wat glinstert is perfect. Of wat dacht je van kinderelastiekjes met gekleurde diertjes?
 • …je haar niet wil belasten: ga dan voor spiraalelastiekjes, spiraalspelden of stoffen haarelastiekjes, zodat er niet aan je haar wordt getrokken.

Met praktische en chique haarversieringen kun je er elke dag een beetje anders en steeds stijlvol uitzien. Speldjes, haarbanden en haarelastiekjes zijn klassiekers. Breid je uitrusting uit met bijvoorbeeld een sjaaltje en je kapsel krijgt meteen nieuwe flair!