Guy LarocheFidji Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Guy Laroche Fidji Eau de Parfum voor Vrouwen
Guy Laroche Fidji Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
67,50

Je bespaart 43%
50 ml
38,00

Op voorraad | Code: GYU0203
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Een vrouw is als een onontgonnen eiland - net zo mysterieus, geheimzinnig en soms gevaarlijk.

Ontdek alle verborgen aspecten van je persoonlijkheid. De eau de parfum voor vrouwen Guy Laroche Fidji verbergt een uitzonderlijke combinatie van zachtheid en kracht, net als elke vrouw. De geur, geïnspireerd op de exotische eilanden in de Stille Oceaan, zal je persoonlijkheid niet veranderen, wel zal hij je unieke charisma perfect aanvullen en accentueren.

  • sensuele bloemengeur
  • onderstreept op subtiele wijze het charisma en de individualiteit van elke vrouw
  • ideaal voor alledaags gebruik

Samenstelling van de geur
Deze eau de parfum opent met de sensuele bloemengeur van iris, Bulgaarse roos, jasmijn en tuberoos met een ondertoon van mysterieuze ylangylang en galbanumhars. De kruidige hartnoten zijn verrijkt met aldehyde. In de basis resoneren noten van sandelhout, patchoeli en muskus.

Verhaal van de geur
Het verhaal van Guy Laroche Fidji begon al in 1977. Al sinds jaar en dag worden vrouwen aangetrokken door het samenspel van zachtheid en kracht dat hun individualiteit weerspiegelt. Het doel van deze geur is niet om hun uniciteit te veranderen maar slechts om deze op de juiste manier te benadrukken.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Bergamot , Iris
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Anjer , Ylang-Ylang
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Sandelhout , Muskus
Geursoort
bloemig