Guess Guess Eau de Parfum voor Vrouwen

Guess Guess Eau de Parfum voor Vrouwen
Guess Guess Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
55,00

Je bespaart 67%
75 ml
18,20

Code: GUS0006 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Guess Guess
Samenstelling

Sluit je ogen en stel je een tuin voor vol bloeiende bloemen, met in het midden een appelboom vol sappige appels die gewoon vragen om in gebeten te worden. Zo ruikt de eau de parfum voor vrouwen Guess van het gelijknamige merk Guess.

  • bloemig-fruitige geur met appel, pioenroos en magnolia
  • voor de vrouw die elegant en vrouwelijk wil overkomen
  • ideaal voor de zomermaanden

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je sappige groene appel, mandarijn en zoete aardbeien, die perfect passen bij de citrustonen van bergamot. Vervolgens treedt er een bloemencocktail op de voorgrond in combinatie met perzik. De basisnoten van de geur bestaan uit amber, warm cederhout, zinnelijke muskus en aards eikenmos.

Verhaal van de geur
De eau de parfum voor vrouwen Guess werd in 2006 op de markt gebracht. Parfumeur Maurice Roucel is de neus achter de geurcompositie en de flacon is versierd met een grote letter G, symbool van het merk Guess.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Aardbei , Mandarijn , Bergamot , Groene Appel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Rode Bessen , Magnolia , Jasmijn , Perzik , Freesia , Pioenroos , Ylang-Ylang
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Muskus , Eikenmos , Amber
Geursoort
fruitig, bloemig

Review Guess Guess