Guess 1981 Eau de Toilette voor Vrouwen

Guess 1981 Eau de Toilette voor Vrouwen
Guess 1981 Eau de Toilette voor Vrouwen
100 ml
27,70

Code: GUS1371 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Guess 1981
Samenstelling

Accentueer het silhouet van je vrouwelijke charme. Bijvoorbeeld met de eau de toilette voor vrouwen Guess 1981, die hiervoor zorgt met gratie en elegantie. Deze volmaakt tijdloze geur verwijst met zijn naam naar het jaar 1981 en met zijn geurcompositie streelt hij ieders zinnen sinds 2017.

  • vrouwelijke, bloemige geur met houtachtige ondertonen
  • ideaal voor de lente- en zomermaanden
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
In de opening word je deze harmonische geur binnengeleid met tonen van subtiele muskus ambrette en tedere viooltjes. Daarna treden stilaan akkoorden op de voorgrond van sappige peer, begeleid door de koning de geuren – jasmijn. Samen met akkoorden van warm sandelhout vormt die de hartnoten van de geur. Tonen van amber, ceder en muskus komen geleidelijk aan vrij in de basisnoten van deze geurcompositie.

Verhaal van de geur
In 2017 kwam het merk Guess met zijn tot nu toe meest verleidelijke geur. Die wordt gekenmerkt als verfijnd, elegant, gracieus en tijdloos. Hij kreeg de naam 1981 - het jaar is waarin de gebroeders Marciano het merk Guess oprichtten. De sensuele Emma Stern Nielsen leende haar bevallige gezicht aan de geur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Muskus Ambrette, Viooltje
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Peer , Sandelhout , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Ceder , Amber
Geursoort
bloemig, houtachtig

Review Guess 1981